Happy Drink

Lăsați-vă inspirați de cele mai frumoase destinații din lume, din diferite țări, pentru vacanța de vară 2024!

 

MSC Cruises este acum live cu promoția Happy Drink până pe 31 martie!

 

Vara aceasta beneficiați de pachetul Easy Drink cu reducere de 50%, adăugând doar 140 € per persoană* la prețul croazierei**!

 


Rezervați-vă cabinele preferate chiar astăzi pentru o croazieră de vis! Puteți alege dintr-o gamă largă de itinerarii prin Marea Mediterană, Caraibe și Antile, Orientul Îndepărtat, Europa de Nord și America de Nord, diferite durate ale croazierelor și multiple opțiuni de porturi de îmbarcare.

 

Profitați de oferta noastră Happy Drink!

 

Prețurile speciale din croazieră vor fi, de asemenea, disponibile pentru toate produsele incluse în promoție.

 

 

* pentru o croazieră de 7 nopți. În Caraibe și America de Nord, opțiunea Happy Drink va fi disponibilă în croaziere cu o durată începând de la 4 nopți.
** Pachetul este disponibil pentru toți oaspeții din experiența Bella, Fantastica, Aurea. 


CARAIBE ȘI ANTILE

Insule, golfuri și recife de corali. Insulele Caraibe ne atrag prin ritmul seducător al vibrațiilor tropicale. Afundați-vă într-o ambianță în care timpul pare că s-a oprit! Este momentul să vă răsfățați cu multdorita croazieră în Caraibe. Plimbați-vă pe plaje lungi cu nisip alb, așezați-vă la umbra răcoroasă a palmierilor magnifici și scufundați-vă într-o mare turcoaz plină de recife de corali. Croazierele noastre din Caraibe oferă cea mai vastă descoperire a arhipelagurilor idilice.
MSC Cruises deține chiar și o insulă privată în Caraibe! Ocean Cay MSC Marine Reserve, situată în uimitorul Bahamas de Vest. Acest paradis tropical a fost special conceput pentru a oferi oaspeților noștri cel mai exclusivist vis caraibian!
Explorați Bahamas sau descoperiți farmecul Jamaicăi și Republicii Dominicane. Lăsați-vă purtați de valuri în Puerto Rico, Guadalupe sau Martinica. Alegeți o croazieră în sudul Caraibelor și explorați Sfânta Lucia sau Barbados sau, mai la sud, Trinidad și Tobago. Bucurați-vă de minunile tropicale ale Caraibelor de Vest.

CARAIBE ȘI ANTILE

Book a Caribbean and bahamas cruise.

MAREA MEDITERANĂ

Croaziera pe Marea Mediterană cu MSC Cruises vă poartă către cele mai importante monumente de cultură și tradiție care au îmbogățit țărmurile mării timp de secole. 
Vizitați aceste țări și descoperiți mai multe despre bogata lor istorie mediteraneeană, la fel ca vechii marinarii care au navigat din Italia către Marea Mediterană.
Croaziera cu MSC în Marea Mediterană vă va oferi posibilitatea să admirați de aproape porturile istorice ale Italiei, de la Bari la Veneția, de la Genova la Napoli. Veți admira orașele franceze pitorești și rafinate din Cannes și vă veți scufunda în cultura spaniolă din Barcelona, Malaga, Valencia și Ibiza
 Profitați de excursiile organizate de personalul nostru, pentru a vă bucura de soarele mediteraneean în timp ce vizitați situri arheologice importante sau dezvoltați o pasiune pentru muzica locală.
Dacă o vacanță la Marea Mediterană nu a fost suficientă, puteți alege croaziere cu MSC dincolo de Gibraltar, vizitând rapid coastele portugheze din Lisabona și Funchal și Insulele Canare. Italia, Spania și Maroc, Orientul și Occidentul nu au fost nicicând mai aproape ca într-o croazieră cu MSC Cruises.

MAREA MEDITERANĂ

Croatia, Mediterranean | MSC Cruises

BERMUDE, CANADA ȘI NOUA ANGLIE

Destinații precum Insulele Bermude, Canada și Noua Anglie nu mai au nevoie de prezentare. Navigați de la New York cu MSC Cruises și veți călători către inima acestora, pentru a vizita locurile în care s-au născut aceste națiuni.
Priveliștea Canadei asigurată de croaziera MSC este alcătuită din partea victoriană a orașului St. John, New Brunswick, peisajul pastoral al insulei Prince Edward și capitala sa, Charlottetown, precum și orașele Sydney și Halifax.
MSC Cruises a ales ceea ce este mai bun din Insulele Bermude, cu vedere la Oceanul Atlantic, oferind un amestec de tradiție și prezent, întotdeauna în strânsă legătură cu împrejurimile naturale neîmblânzite care bat la ușile orașului King's Wharf.

BERMUDE, CANADA ȘI NOUA ANGLIE

Destinations, USA and Canada | MSC Cruises

EUROPA DE NORD

Îmbarcați-vă într-una dintre croazierele noastre MSC Europa de Nord și explorați minunile din Insulele Britanice, de pe coastele scandinave sau din statele baltice. Veți descoperi Europa așa cum nu ați văzut-o niciodată.
Începeți croaziera polară, scandinavă sau baltică din Insulele Britanice și vizitați orașele de coastă și orașe din țări precum Norvegia, Danemarca, Suedia sau Islanda.De la agitația orașelor precum Copenhaga, Tallinn sau Hamburg, la frumusețea liniștită a fiordurilor sau a cătunelor pitorești de coastă, croaziera în Europa de Nord le are pe toate. Orașele din Europa de Nord sunt diferite de orice altă așezare, deoarece îmbină perfect esența culturii lor cu trăsăturile moderne ale vremurilor noastre. Croazierele scandinave vă vor purta în locații precum Stockholm, Bergen sau Oslo. Aici veți putea vizita clădiri impresionante, precum Cetatea Akershus, sau vă puteți relaxa cu o plimbare în jurul Parcului Frogner, ca să nu mai vorbim de clădirea avangardistă a Operei din Oslo, situată în port.

EUROPA DE NORD

Destinations, Northern Europe | MSC Cruises

ASIA

Tărâmul soarelui-răsare, al exploratorilor îndrăzneți și al vechilor drumuri, atât pe uscat, cât și pe mare. De la Drumul Mătăsii la Drumul Mirodeniilor, prin orizonturi de o frumusețe fără precedent, de la peisaje deșertice până la cei mai înalți munți de pe glob. De la țărmurile Oceanului Indian până la insulele din Pacific, întretăieri ale culturilor antice și melanjuri religioase. Bogăția asiatică este uluitoare, iar cu MSC Cruises vă puteți satisface pofta de explorare pe mările sale fascinante. O croazieră în Asia este o călătorie prin tradiții vechi de milenii, încă puternic păstrate, în ciuda modernizării sale impresionante.
Temple budiste, hinduse sau taoiste, arte marțiale precum judo și karate și o cultură pop pulsantă care a creat senzație în lume prin anime, jocuri video și K-pop. O cultură culinară delicioasă, cu sushi, ramen, sake și pachețele chinezești. O croazieră în Orientul Îndepărtat are toate ingredientele pentru o vacanță memorabilă!

ASIA

Asia