All In Plus Winter Wonders

Inspiră-te cu cele mai bune dintre cele mai frumoase destinații din lume din diferite țări pentru vacanța de iarnă 2023-2024

 

MSC Cruises este acum live cu promoul All In Plus Winter Wonders

 

Iarna aceasta beneficiezi de o ofertă specială! Cu doar 230 EUR în plus față de prețul de croazieră, primești pachetul Easy Plus Drink și pachetul Wi-Fi (1 dispozitiv per persoană și maximum 2 dispozitive per cabină, în regim dublu și/sau multiplu), pentru toți clienții cu experiențele Bella, Fantastica și Aurea

 

Promotia expira la 30.11 

 

Oferta All in Plus Winter Wonders nu este disponibilă la croazierele Orientul Îndepărtat, Africa de Sud, Grand Voyages, America de Sud, World Cruise, dar poți beneficia de cele mai bune oferte ale noastre numai pentru croaziere! 

 

DESCOPERĂ DESTINAȚIILE PENTRU PROMOUL ALL IN PLUS WINTER WONDERS!


 

MEDITERANEAN 

 

Croaziera pe Marea Mediterană cu MSC Cruises înseamnă a ajunge la cele mai importante monumente de cultură și tradiție care au îmbogățit timp de secole țărmurile mării. 

Această croazieră oferă posibilitatea de a vizita și de a afla mai mult despre țările și popoarele de lângă această mare și istoria lor milenară, la fel ca marinarii antici care au navigat din Italia în insulele grecești.

Călătoria într-o croazieră MSC va oferi posibilitatea de a arunca o privire mai atentă asupra porturilor istorice ale Italiei, de la Roma la Veneția, de la Genova la Napoli, de a aprecia orașele franceze pitorești și rafinate de lângă Cannes, de a te scufunda în cultura spaniolă din Barcelona, Malaga, Valencia și Ibiza

 

 

CARAIBE ȘI ANTILE 


Caraibe a fost întotdeauna una dintre cele mai frumoase și fascinante destinații din lume. 

Un vis pentru fiecare turist care caută să se relaxeze în peisaje magnifice, înconjurat de întinderi lungi de plaje cu nisip alb, palmieri, fructe exotice, recife de corali, pline cu pești tropicali multicolori și o mare turcoaz

Iar acum, cu exclusivista insulă Ocean Cay MSC Marine Reserve, oaspeții se pot bucura de o experiență unică în Marea Caraibelor.

 

 

DUBAI, ABU DHABI ȘI QATAR 

 

Răsfață-te în această călătorie de lux cu o croazieră MSC, o veche tradiție care este, de asemenea, o parte a progresului făcut de Emirate în ultimii ani: Abu Dhabi și Dubai te vor surprinde cu arhitectura lor îndrăzneață, futuristă, iar insula Sir Bani Yas te va încânta cu o experiență de plajă de vis sau un safari ca nicio alta între mangrove, deșert și zonele de golf protejate. 

Locațiile care nu trebuie ratate sunt Golful Oman: Khasab și Muscat, unde îți poți face o idee despre atmosfera fermecată a celor o mie și una de nopți.

 

 

EUROPA DE NORD 

 

Urcă la bordul uneia dintre croazierele noastre MSC Europa de Nord și descoperă minunile care pot fi găsite în Insulele Britanice, pe coastele scandinave sau în statele baltice și descoperă Europa ca niciodată

Începe-ți croaziera polară, scandinavă sau baltică din Insulele Britanice și vizitează orașele de coastă și orașele din țări precum Norvegia, Danemarca, Suedia sau Islanda. 

De la agitația orașelor precum Copenhaga, Tallinn sau Hamburg, la frumusețea liniștită a fiordurilor sau a cătunelor pitorești de coastă, o croazieră în Europa de Nord le are pe toate.

 

 

MAREA ROȘIE 

 

Din portul de origine Jeddah, Safaga sau Sokhna, navighează la bordul unei croaziere MSC în Orientul Mijlociu prin apele însorite ale Mării Roșii pentru a descoperi Arabia Saudită, Egiptul și Iordania. 

În Arabia Saudită, admiră bogăția siturilor arheologice ale Patrimoniului Mondial UNESCO, cum ar fi orașul istoric Al-'Ula, un reper cultural al acestei regiuni. 

Cu o croazieră la Marea Roșie poți vizita, de asemenea, Yanbu, un port deșert celebru pentru plajele sale de zahăr alb și apele turcoaz luminoase. 

De la Aqaba, poți vizita orașul UNESCO Petra și poți descoperi civilizația antică nabateeană. 

Vezi mormintele regale magnifice, canioanele înguste și clădirea iconică a Trezoreriei acestei bijuterii iordaniene, în toată splendoarea sa.