Happy Drink

Inspire yourself with the best of the world’s most beautiful destinations across different countries for your Summer 2024 and Winter 2024-2025 holidays!

MSC Cruises is now live with the Happy Drink promo until the 31st of March!

This coming summer you will benefit from the Easy drink package with a saving of 50%, adding only 140 € p.p.* to your cruise price**!

Secure your favorite cabins right today for your dream cruise, choosing among a huge choice of itineraries across the Mediterranean, Caribbean and Antilles, Far East, Northern Europe and North America, Emirates and Grand Voyages, various cruise length and multiple embarkation port options.

Take advantage of our Happy Drink deal!

Special prices in cruise only will also be available for all products included in the promo.

 

* for a 7 night cruise. On Caribbean and North America the Happy Drink will be available on cruises with a length from 4 nights onwards.

** The package is available for all guests in Bella, Fantastica, Aurea experience.

 


KARIB-TÉRSÉG ÉS ANTILLÁK

Szigetek, öblök és korallzátonyok. A Karib-térség magával ragadja, mint a trópusi zene csábító ritmusa. Lazuljon el olyan környezetben, ahol mintha lelassulna az idő. Itt az ideje, hogy átadja magát a pihenésnek azon a régóta vágyott karibi hajóúton. Sétáljon a hosszan elnyúló, fehér homokos strandokon, heverésszen a lenyűgöző pálmafák szellős árnyékában, és merüljön el a korallzátonyokkal teli türkizkék tengerben. Karibi hajóútjaink remek lehetőséget kínálnak az idilli szigetvilág alapos felfedezésére.
Az MSC Cruisesnek még egy privát karibi szigete is van! Ez az Ocean Cay MSC Marine Reserve, amely a csodás Nyugat-Bahamákon található. Ezt a trópusi paradicsomot kifejezetten arra terveztük, hogy a legexkluzívabb karibi álmot nyújtsa vendégeinknek!
Járja be a Bahama-szigeteket, vagy fedezze fel Jamaica és a Dominikai Köztársaság varázsát. Ringatózzon a hullámok hangjára Puerto Rico, Guadalupe vagy Martinique felé- Válasszon egy dél-karibi hajóutat, és fedezze fel St. Luciát vagy Barbadost, vagy kalandozzon még délebbre Trinidadig és Tobagóig. Élvezze a Nyugat-Karib-térség trópusi csodáit. 

KARIB-TÉRSÉG ÉS ANTILLÁK

Book a Caribbean and bahamas cruise.

FÖLDKÖZI-TENGER

Az MSC Cruises földközi-tengeri hajós körutazása közel hozza a tenger partvidékét évszázadok óta gazdagító kultúra, hagyományok és műemlékek legjavát. 
Látogassa meg ezeket az országokat, és ismerje meg gazdag mediterrán történelmüket, ahogyan az ókori hajósok is tették, amikor Itáliából indulva a Földközi-tengeren hajóztak.
Az MSC Cruises földközi-tengeri hajóútjain, hogy közelebbről is felfedezheti Olaszország történelmi kikötőit Baritól Velencéig vagy Genovától Nápolyig. Csodálja meg a festői és kifinomult francia várost, Cannes-t, és merüljön el a spanyol kultúrában Barcelonában, Malagában, Valenciában és Ibizán
 
Használja ki a munkatársaink által szervezett kirándulásokat, és élvezze a mediterrán napsütést, miközben fontos régészeti lelőhelyeket látogat meg, vagy ismerje és szeresse meg a helyi zenét.
Ha a mediterrán nyaralás nem lenne elég, választhat olyan hajóutakat is, amelyek Gibraltárnál is messzebb viszik, hogy gyors látogatást tegyen a portugál Lisszabon és Funchal partjainál, valamint a Kanári-szigeteken. Olaszország, Spanyolország és Marokkó – a kelet és a nyugat még soha nem volt olyan közel, mint egy MSC Cruises hajóúton.

FÖLDKÖZI-TENGER

Croatia, Mediterranean | MSC Cruises

BERMUDA, KANADA ÉS ÚJ-ANGLIA

Bermudát, Kanadát és Új-Angliát nem kell bemutatni. Hajózzon ki New Yorkból az MSC Cruises hajójával, és olyan utazásra indulhat, amelyen megismerheti ezen helyek legjavát, és felkeresheti azokat a helyeket, ahol ezek a nemzetek megtették első lépéseiket.

Az MSC hajóiról csodás látvány nyílik Kanadára: a viktoriánus St. John, Új-Brunswick, a Prince Edward-sziget idilli tájai és fővárosa, Charlottetown, valamint Sydney és Halifax városa tárul a szemünk elé.

Az MSC Cruises Bermuda legjavát válogatta össze, amely az Atlanti-óceánra tekint, hogy a hagyomány és a jelenkor egyvelegét kínálja, állandó szoros kapcsolatban maradva a város kikötőjét körülölelő, megszelídíthetetlen természeti környezettel.

BERMUDA, KANADA ÉS ÚJ-ANGLIA

Destinations, USA and Canada | MSC Cruises

ÉSZAK-EURÓPA

Szálljon fel MSC észak-európai hajóútjainak egyikére, és fedezze fel a Brit-szigetek, a skandináv partvidék vagy a balti államok csodáit – tapasztalja meg Európát úgy, ahogyan még soha.
Kezdje sarkvidéki, skandináv vagy balti-tengeri körutazását a Brit-szigetekről, és látogasson el olyan országok tengerparti városaiba, mint Norvégia, Dánia, Svédország vagy Izland. Az észak-európai hajóút sok mindent kínál az olyan nagyvárosok nyüzsgésétől, mint Koppenhága, Tallinn vagy Hamburg, a fjordok csendes szépségéig vagy a festői tengerparti falvakig.

Észak-Európa városai határozottan különböznek bármilyen más településtől, mivel tökéletesen ötvözik kultúrájuk lényegét jelen korunk modern jellegzetességeivel. A skandináv hajóutak olyan helyekre viszik, mint Stockholm, Bergen vagy Oslo. Itt különösen lenyűgöző épületeket látogathat meg, mint az Akershus erőd, pihenhető sétát tehet a Frogner Park körül, nem is beszélve a kikötőben található Oslói Operaház avantgárd épületéről.

ÉSZAK-EURÓPA

Destinations, Northern Europe | MSC Cruises

ÁZSIA

A napkelet földje, merész felfedezők és ősrégi útvonalak szárazföldön és vízen. A Selyemúttól a Fűszerútig, példátlan szépségű horizontokon keresztül, a sivatagi tájaktól a legmagasabb hegyekig a világon. Az Indiai-óceán partjaitól a csendes-óceáni szigetekig, ősi kultúrák és vallások találkozóhelye. Ázsiai elképesztően gazdag látnivalókban, és az MSC Cruises hajóútjain kielégítheti a felfedezés iránti vágyát a kontinens lenyűgöző tengerein keresztül. Az ázsiai hajóút egy évezredes hagyományokon átívelő utazás, amelyek a lenyűgöző modernizáció ellenére még mindig nagyrészt érintetlenek.
Buddhista, hindu vagy taoista templomok, a harcművészetek, mint a dzsúdó és a karate, valamint a lüktető popkultúra, amely az anime, a videojátékok és a K-pop révén hatást gyakorolt az egész világra. Kiváló ételkultúra szusival, rámennel, szakéval és kínai tekercsekkel. A távol-keleti hajóúton megtalál mindent, ami egy emlékezetes nyaraláshoz szükséges!

ÁZSIA

Asia