All In Plus Winter Wonders

Merítsen inspirációt a világ különböző országainak legszebb úti céljai közül 2023-2024-es téli üdüléséhez!

Az MSC Cruises All In Plus Winter Wonder – Téli Csodák promóciója mostantól elérhető!

Jövő télen egy nagyon különleges ajánlat előnyeit használhatja ki. Mindössze 230 EUR felárért Öné lehet az Easy Plus Drink csomag és a Wificsomag is (1 eszköz személyenként és maximum 2 eszköz kabinonként, két- és/vagy több személy esetén), ha a Bella, a Fantastica vagy az Aurea élményt választja.

A promóció 30.11-én lejár.

A Távol-Kelet, Dél-Afrika, a Grand Voyages, Dél-Amerika és a World Cruise területein az All in Plus Winter Wonders nem érhető el, de a legjobb ajánlatainkat használhatja ki a hajós alaputazáshoz!

FEDEZZE FEL AZ ALL IN PLUS WINTER WONDERS – TÉLI CSODÁK PROMÓCIÓ ÚTI CÉLJAIT!

 

 

FÖLDKÖZI-TENGER

Az MSC Cruises földközi-tengeri hajós körutazása közel hozza a tenger partvidékét évszázadok óta gazdagító kultúra, hagyományok és műemlékek legjavát.

Ez a hajóút lehetőséget kínál arra, hogy meglátogassa és megismerje a part menti országokat és népeket, valamint azok évezredes történelmét, ahogyan az ókori hajósok is tették, amikor Itáliából a görög szigetekre hajóztak.
Az MSC Cruises hajós körutazása lehetőséget ad arra, hogy közelebbről megismerje Olaszország történelmi kikötőit Rómától Velencéig vagy Genovától Nápolyig, megcsodálja a festői és kifinomult francia várost, Cannes-t, és elmerüljön a spanyol kultúrában Barcelonában, Malagában, Valenciában és Ibizán.

 

 

KARIB-TÉRSÉG ÉS ANTILLÁK

A Karib-térség mindig is a világ egyik legszebb és leglenyűgözőbb úti célja volt.
Egy álom minden turista számára, aki hosszan elnyúló fehér homokos strandokkal, pálmafákkal, egzotikus gyümölcsökkel, sokszínű trópusi halaktól nyüzsgő korallzátonyokkal és türkizkék tengerrel körülvett varázslatos környezetben szeretne pihenni.
Most pedig az exkluzív Ocean Cay MSC Marine Reserve szigeten vendégeinknek egyedülálló karib-tengeri élményben lehet részük.

 

 

DUBAI, ABU DHABI ÉS KATAR

Élvezze ezt a fényűző utazást egy MSC Cruises-tengerjárón, amely régi hagyomány, és egyben része az Emirátusok elmúlt években elért fejlődésének is: Abu Dhabi és Dubai merész, futurisztikus építészetével lepi meg Önt, a Sir Bani Yas sziget pedig egy álomszerű tengerparti élménnyel vagy a mangroveerdők, a sivatag és a védett öblök között zajló, semmihez sem hasonlítható szafarival örvendezteti meg Önt.
A kihagyhatatlan helyek az Ománi-öbölben: Khasab és Maszkat, ahol ízelítőt kaphat az Ezeregyéjszaka varázslatos hangulatából.

 

 

ÉSZAK-EURÓPA
Szálljon fel MSC észak-európai hajóútjainak egyikére, és fedezze fel a Brit-szigetek, a skandináv partvidék vagy a balti államok csodáit, és tapasztalja meg Európát úgy, ahogyan még soha.
Kezdje sarkvidéki, skandináv vagy balti-tengeri körutazását a Brit-szigetekről, és látogasson el olyan országok tengerparti városaiba, mint Norvégia, Dánia, Svédország vagy Izland.
Az észak-európai hajóút sok mindent kínál az olyan nagyvárosok nyüzsgésétől, mint Koppenhága, Tallinn vagy Hamburg, a fjordok csendes szépségéig vagy a festői tengerparti falvakig.

 

 

VÖRÖS-TENGER
Dzsidda Safagaor Sokhna kikötőjéből kihajózva szelje át az MSC közel-keleti hajóútján a Vörös-tenger napsütötte vizeit, hogy felfedezze Szaúd-Arábiát, Egyiptomot és Jordániát.
Szaúd-Arábiában megcsodálhatja az UNESCO Világörökség részét képező régészeti lelőhelyek gazdagságát, mint például Al-'Ula történelmi fallal körülvett városát, a régió kulturális jelentőségű műemlékét.
A Vörös-tengeri hajós körutazással meglátogathatja Yanbu sivatagi kikötőjét is, amelyet fehér homokos strandjai és ragyogó türkizkék vize miatt méltán ünnepelnek. Akabából meglátogathatja az UNESCO által védett Petra városát, és felfedezheti az ősi nabateus civilizációt.
Legyen szemtanúja a csodálatos királyi síroknak, a szűk kanyonoknak, és csodálja meg e jordániai ékkő ikonikus kincstári épületét teljes pompájában.