All In Plus Winter Wonders

Потърсете вдъхновение в топ селекцията на най-красивите дестинации в света в различни държави за вашата почивка през зимния сезон на 2023 – 2024 година! 

MSC Cruises вече има активна промоция All In Plus зимни чудеса

Тази зима ще можете да се възползвате от много специално предложение! Само срещу 230 € повече към цената на круиза ще получите пакетите Easy Plus Drink Package и Wi-Fi Package (1 устройство на човек и максимум 2 устройства на каюта при настаняване на двама или повече души) – за всички клиенти на програмите Bella, Fantastica и Aurea!

Промоцията изтича на 30.11.

За районите на Далечния изток, Южна Африка, Grand Voyages, Южна Америка и World Cruise предложението All in Plus зимни чудеса не се предлага, но можете да се възползвате от най-добрите ни оферти само за круиз! 

 

 

ОТКРИЙТЕ ДЕСТИНАЦИИТЕ ЗА ПРОМОЦИОНАЛНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ALL IN PLUS ЗИМНИ ЧУДЕСА ЗА ВАС!

 

СРЕДИЗЕМНО МОРЕ 

 

Круизът в Средиземно море с MSC Cruises означава да се доближите до най-доброто в културата, традициите и паметниците, които от векове са част от богатствата по бреговете му. 

Този круиз предлага възможност да посетите и да научите повече за страни и народи, намиращи се по бреговете на това море, и за тяхната хилядолетна история, точно както древните мореплаватели са правили, докато са плавали от Италия до гръцките острови.

Пътуването с MSC Cruise ще ви даде възможност да се запознаете отблизо с историческите пристанища на Италия – от Рим до Венеция и от Генуа до Неапол, да се насладите на атмосферата в живописните и изискани френски градове около Кан, да се потопите в испанската култура в Барселона, Малага, Валенсия и Ибиса. 

 

 

КАРИБИТЕ И АНТИЛСКИТЕ ОСТРОВИ 

 

Карибите винаги са били една от най-красивите и привлекателни дестинации в света. 

Мечта за всеки турист, който иска да се отпусне във великолепна обстановка, заобиколен от дълги ивици бели пясъчни плажове, палми, екзотични плодове, коралови рифове, гъмжащи от разноцветни тропически риби, и тюркоазено море

А сега с ексклузивния остров Ocean Cay MSC Marine Reserve гостите могат да се насладят на уникално по рода си изживяване в Карибско море.

 

ДУБАЙ, АБУ ДАБИ И КАТАР 

 

Отдайте се на това луксозно пътешествие с MSC Cruise – стара традиция, която е и част от напредъка, постигнат от Емирствата през последните години. 

Абу Даби и Дубай ще ви изненадат със своята дръзка, футуристична архитектура, а островът Сир Бани Яс ще ви зарадва с мечтани плажове или сафари като никое друго между мангровите гори, пустинята и защитените заливи. 

Местата, които не бива да пропускате, са в Оманския залив – Кхасаб и Мускат, където можете да усетите омагьосващата атмосфера от приказките от „Хиляда и една нощ“.

 

СЕВЕРНА ЕВРОПА 

 

Качете се на борда на един от круизите на MSC из Северна Европа и се насладете на чудесата, които ще откриете на Британските острови, по крайбрежията на Скандинавския полуостров или в балтийските държави – ще видите и преживеете Европа както никога досега. 

Започнете своя полярен, скандинавски или балтийски круиз от Британските острови и посетете крайбрежните населени места и градове в държави като Норвегия, Дания, Швеция или Исландия

От оживлението в градове като Копенхаген, Талин или Хамбург до тихата красота на фиордите или живописните крайбрежни градчета – круизът в Северна Европа предлага всичко.

 

ЧЕРВЕНО МОРЕ 

 

С начална точка от пристанищата на Джеда, Сафага или Сохна можете да отплавате на круиз на MSC из Близкия изток, носейки се по целунатите от слънцето води на Червено море, за да откриете красотата на Саудитска Арабия, Египет и Йордания

В Саудитска Арабия ще ви посрещне истинско богатство от археологически обекти, включени в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО, като древния крепостен град Ал-Ула, който е културна забележителност на този регион. 

С круиза из Червено море можете да посетите и Янбу – пристанищен град в пустинята, който се слави с белите си плажове и ярките си тюркоазени води. 

От Акаба можете да посетите град Петра, включен в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО, и да научите повече за древната набатейска цивилизация. 

Разгледайте величествените царски гробници, тесните каньони и емблематичната сграда на съкровищницата на това йорданско бижу в цялото му великолепие.